På förekommen anledning!

Jag har från och till kritiserat USA:s politik här på bloggen. Både utrikespolitiken och inrikespolitiken. Däremot har jag, vad jag minns, inte skrivit något kring vilka presidentkandidater jag eventuellt föredrar.  Jag skrev inga mer eller mindre genomtänkta inlägg under primärvalen om Obama, Clinton, Edwards, McCain, Huckabee eller Giuliani. Det intresserade mig inte och jag har inte heller haft några planer på att skriva några inlägg om vilken av de dominerande presidentkandidaterna skulle innebära räddningen för USA eller världen.

Nu har jag råkat skriva ett par kritiska kommentarer mot McCains kommande parhäst Sarah Palin hos Johan. Eftersom Johan har en, vad jag förstår, välbesökt blogg är risken stor att många kan få för sig att jag skulle stödja Obama. Jag vill på förekommen anledning, som det så fint heter, meddela, att jag inte kan se något som skulle kunna övertyga mig om värdet, att ens symboliskt binda upp mig vid någon av ”huvudkandidaterna”. De är på goda grunder inte mina kandidater.

Jag har en favorit bland presidentkandidaterna, som bl. a Birger Schlaug puffat för vid ett flertal tillfällen.  Cynthia McKinney och Rosa Clemente från the Green Party är mina kandidater! Det är vad jag kallar för spännande kandidater! Vore jag medborgare i USA, skulle jag vara en entusiastisk gräsrotsaktivist för McKinney och Clemente!

 Andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to På förekommen anledning!

  1. Peter Ingestad skriver:

    Jag är hterosexuell

  2. Johan Stenberg skriver:

    Jag hoppas också att McKinney/Clemente får riktigt många röster, hehe. 🙂

  3. LeoH skriver:

    Kan jag ana en förhoppning att det skulle gynna McCaine?:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: