Befrielsekampen tar sig alltmer absurda uttryck!

Det händer, när jag surfar runt på Sverigedemokratiska och andra främlingsfientliga bloggar, att jag får mig till livs att muslimer håller på att ta över landet, om de inte redan gjort det.

Sverigedemokrater och andra sägs föra den goda befrielsekampen, som bara vi ”politiskt korrekta” inte vill se eller erkänna.

Läser i SvD att det tydligen är en god kampform att slänga in grishuvuden på mosképlatsen vid Ramberget i Göteborg. Visst kan jag förstå, att alla dessa svartbruna krafter känner sig provocerade av att muslimer existerar och också vill ta seden dit de kommer och praktisera den religionsfrihet som sen långliga tider existerar i Sverige.

Jag har vid olika tillfällen påpekat att jag har något svårt, för att utrycka det milt, att riktigt förstå vad alla dessa främlingsfientliga krafter menar när de säger sig värna om svenskheten.

Är inte religionsfriheten en mycket väsentlig del av vår demokratiska tradition?

Andra bloggar om: , , , , , ,

2 Responses to Befrielsekampen tar sig alltmer absurda uttryck!

  1. Rolf skriver:

    Jag tycker sanningen istället är att sverigedemokraterna är de som försöker ta makten i Sverige. För vem eller vilka skulle det bli bättre? Jo enbart för de som delar deras ideologi.

  2. hapax skriver:

    Precis. Svenskheten, i betydelsen de värderingar vårt samhälle bygger på, hotas mer av Sverigedemokraterna än av flyktingar och invandrare. Sverigedemokraterna strävar ju, helt öppet, efter att ta över makten i landet och tvinga på oss alla deras osvenska värderingar. Någon motsvarande konspiration från grupper av invandrare känner jag inte till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: