Det allseende ögat!

Nu tror ni att jag, så här i nattens timmar, tänker på Gud. Inget kan vara felaktigare. Jag tänker på Migrationsdomstolar, som kan rannsaka hjärta och njurar.

Migrationsmyndigheterna och migrationsdomstolarna kan avgöra om ett land befinner sig i krig. De kan avgöra om någon riskerar att bli förföljd. De vet när de kan skicka ensama barn till främmande länder. Ja, det är ingen hejd på myndigheternas och domstolarnas kompetens.

Nu har det också visat sig, att de kan avgöra vilka som är genuint kristna. Det vore väl bäst om alla kyrkor i Sverige överlät ansvaret för dop åt Migrationsmyndigheterna. Präster, pastorer och församlingar kan ju ta miste och döpa ovärdiga personer.  Migrationsmyndigheternas allseende öga skulle bara godkänna genuint kristna. Här släpps inga illvilliga muslimer över bron!

Tänk vilken fröjd i himlen!

Andra bloggar om: , , , , ,

2 Responses to Det allseende ögat!

  1. Maja skriver:

    Ja, de är fantastiska! Och kan man då undra på att de unnar sig lite tårta och champagne efter en lång dags arbete. Det kan inte vara lätt att ha en sådan nästan fullkomlig kunskap om andra människor och vad som är rätt och fel, vi andra kan ju inte förstå – visst måste man unna dem sina internfester!

  2. nologo skriver:

    Ja, visst är det märkligt att de har fått ”tillåtelse” att döma på det sättet? Hybris-sjuka råder inom organisationen. Och tyvärr är de inte den enda yrkesgrupp i Sverige som agerar så. Det finns att läsa i tidningarna om diverse människoöden. Tragiskt. Men jag ska inte generalisera, det händer bra saker också men för den enskilde som drabbas är det en katastrof!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: