Hotet mot Belgien är avvärjt!

Belgien upplever ytterligare en regeringskris. Språkstriderna intensifieras och en splittring av landet står för dörren, enligt många experter.

Det är därför både rörande och glädjande att se hur landets parlament, både flamländare och valloner, visar dådkraft i farans stund och samlar sig till ett enigt beslut för att avvärja hotet mot landet från burkaklädda kvinnor.

Vad kan man annat göra, än att förundras över mänsklig dårskap?

SvD, DN,

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Annonser

5 Responses to Hotet mot Belgien är avvärjt!

 1. Adil skriver:

  Mänsklig dårskap är Islam och det hör inte hemma i Europa.
  Vi kan inte hävda att vi slåss för jämställdhet om vi ska promota en religion vars huvudsak är att kvinnan är en åker som man kan beträda när man vill.
  Riv alla moskéer och förbjud burqa i sverige omgående. Sluta ta in invandrare från mellanöstern och se till att integrera de befintliga. Islam är huvudfrågan i kommande val, och det finns TYVÄRR bara ett parti som man kan rösta på som har detta på sin priolista.

 2. LeoH skriver:

  Du verkar inte ha några större insikter om Europas historia, Adil. Islam har funnits i flera hundra år i Europa.

  Pogromer är också en del av Europas historia. För ett antal år sedan, under en mycket mörk period i Europas historia, brändes synagogor. Nu vill krafter att vi ska riva moskéer. En del tänder på dem efter god förebild.

 3. Dan skriver:

  Promota? Sen när har väst promotat Islam? haha. Kära Adil. Dags att vakna själv!
  Nu är det så att hela Europa för vakna för sitt ansvar som även idag fortskridande kolonial herrar. Majoriteten av befolkningen i Algeriet pratar felfri Franska, Majoriteten av flertal av Afrikans länder likaså. Resten Spanska eller Engelska. Skulle vi godkänna inflyttning och påverkan av vårat egna språk från en över sittar regering från ex. Indonesien? Suharto, ex. diktatorn i Indonesien, styrdes med järnhand från USA, England och Portugal med ca:1 Miljon döda i styrets spår. Idag får Amerikaner, Engelsmän och Portugiser bosätta sig utan några större problem i Indonesien. Och vi har inte ens tolerans att låta folk klä sig som de vill!!! HAHA typiskt ”oss” Europeér lika jävla nedlåtande varenda gång!

 4. Anders Nilsson skriver:

  Man kan inte kommunicera med människor vars ögon man inte ser. Förbjud omedelbart solglasögonen! Skärmmössor också för den delen, för att inte glömma långa luggar, och hjälmar och toppluva på ungarna i lekparken, ja och så alla de där blyga som bara står där och tittar ner i golvet, bränn dom också.

  Det värsta är att det verkar var betydligt fler än ett parti som springer sådana här ärenden.

 5. LeoH skriver:

  Av förklarliga skäl gillar jag förslaget att förbjuda lugg!:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: