En grinig morgon blev plötsligt mycket gladare!

Jag satte mig vid datorn för min sedvanliga morgonrunda bland favoritbloggar och kommer till Sofias blogg SLJ och får följande nyhet till livs. Skara stift ansluter sig till Påskuppropet mot utförsäkringarna! Namnlistor kommer att finnas i stiftets kyrkor till helgen. Biskop Aurelius har all heder av sitt beslut!

 Morgonen och troligtvis hela dagen kommer att gå i ett litet småleendes tecken! Hoppas alla andra biskopar följer biskop Aurelius exempel! Givetvis hoppas jag att SKR beslutar att stödja Påskuppropet!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 Responses to En grinig morgon blev plötsligt mycket gladare!

 1. Bra och jag har samma förhoppning som du om efterföljare.

  /Eva

 2. LeoH skriver:

  Jag förstår att det kan vara svårt för stora organisationer att ansluta sig till en gräsrotsrörelse, men jag är övertygad om att fler kommer.
  Jag väntar också på att på att partier ansluter sig till Påskuppropet. Än har jag inte sett något, men jag kan ju ha missat de nyheterna.

 3. Ingen skulle bli gladare än jag om mitt parti ansluter sig. Vi är ju många medlemmar/sympatisörer som agiterar mot det rådande sjukförsäkringssystemet och också för Påskupproret.

  /Eva

 4. LeoH skriver:

  I grunden är det faktiskt bättre, att det är medlemmar som ansluter sig till en gräsrotsrörelse och att stora organisationer och partier stöder aktiviteten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: